Skip to content

Om Konrad Kommunikation

Konrad Kommunikation er en personlig ejet konsulentvirksomhed etableret i 2016 og med fokus på rådgivning og interessevaretagelse gennem medier og journalistik.

 

Min mission

Mit mål er at skabe dialog mellem dig og dine interessenter. At dine budskaber når de rette ører, og at dine interesser bliver varetaget bedst muligt gennem en stærk kommunikationsrådgiver.

Jeg er en erfaren konsulent med baggrund i dagbladsjournalistik og rådgivning på toplederniveau i en af landets største virksomheder. Jeg kender medierne – både de gamle og de nye – og jeg ved, hvornår du skal kommunikere gennem medierne, og hvad du skal sige.

Gennem mine tidligere ansættelsesforhold har jeg et særligt branchekendskab inden for telekommunikation og tv-branchen. Jeg har som journalist i flere år beskæftiget mig med energi-området og er forfatter til bogen ‘Mænd i modvind’ om udviklingen af dansk vindmølleindustri. Jeg rådgiver inden for andre brancher og i politisk og personlig kommunikation.

At være kommunikationsrådgiver handler for mig om at skabe interesse for dig, dine synspunkter, dine værdier og dit mål. Gennem journalisters og redaktionelle mediers valg og prioriteringer eller gennem dialog og interaktion på sociale medier.

Jeg rådgiver og eksekverer i situationer, hvor virksomhedens berettigelse er på spil. Det kræver klare, troværdige og konsistente budskaber. Krisekommunikation er ikke en kamp for at forsvare sig, men en mulighed for at få sit budskab ud.

Uanset om opgaven drejer sig om en koncern med tusindvis af ansatte eller en opstartsvirksomhed. Kommunikation er dialog.